Financiranje energetskih izvora!
Poštovani komitenti Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije…
16. 12. 2019. * Ovih je dana u zagrebačkom hotelu “International”, međimurski poduzetnik, vinar i vlasnik restorana “Terbotz” predstavio svoje Business etikete vinskih sorti pušipel, graševina, rajnski rizling, sauvignon, silvanac zeleni i muškat žuti.
Obitelj Jakopić ima 88.000 trsova koji obuhvaćaju šest bijelih i tri crne sorte. Zapošljavaju 20 radnika i u svojoj ponudi imaju isključivo međimurska vina te većinu namirnica nabavljaju u krugu od 15 kilometara.
Branko Jakopić nedavno je u Londonu primio jedinstveno i najviše svjetsko priznanje koje dodjeljuje DECANTER WORLD WINW AWARDAS – platinastu medalju za izbornu berbu graševine iz 2015. godine, u konkurenciji petnaestak tisuća vina iz cijelog svijeta. Pored te nagrade, primio je za svoja vina od ove vrhunske svjetske organizacije i jednu zlatnu i dvije srebrne medalje. (C)